zondag 13 mei 2012

Review Catrice Multi Colour Blush in Riviera Rose

Ieuw, die vinger, mensen die random producten swatchen, er zijn ook testers oke!
Ik heb een zwak voor ombre-producten. Of wannabe-ombre-producten. Of producten met een mooi printje en patroontje. Of voor blushes. Laat ik het zo zeggen: ik heb een zwak voor deze prachtige Multi Colour Blush van Catrice. Ik kocht hem tijdens de 1+1 gratis actie een tijdje terug en kan niet anders zeggen dan dat ik hem sindsdien met liefde heb gebruikt. Vandaag is het tijd om hem te reviewen!

De verpakking is - zoals altijd bij Catrice - clean en strak. Ik hou ervan! Er zijn ook merken die gaan voor speels en versierd en dat kan ik ook heel erg waarderen maar toch hou ik meer van simpele verpakkingen. Dan kan het product alleen maar meer eye-catching zijn! Tja, op de foto's catcht vooral die vervelende vingerafdruk my eye, waarom zie ik altijd pas bij thuiskomst dat ik een al gebruikt product door weet-ik-wat-voor-een-type heb meegenomen? Ik ga er beter op letten!Dan de blush zelf. Prettyyyyy! Het is in mijn ogen meer een highlighter dan echt een blush maar dat zullen jullie op de swatch-foto's ook wel zien. Het loopt over van oudroze naar meer peachy en een echt lichte highlightkleur. Het reliĆ«f in verschillende richtingen geeft het een echte chique en luxe uitstraling, al zal dit na regelmatiger gebruik natuurlijk wel verdwijnen. Gelukkig hebben we de foto's nog, zullen we maar zeggen. ;) 
Op volgorde heb ik de kleuren geswatcht van donkerste kleur naar lichtste kleur, en vervolgens allemaal door elkaar. Zo zie je dat het echt aan de lichte kant is. Totaal geen probleem want het is ook een prachtige highlighter met subtiele shimmer erin. Geen glitterbom maar een natuurlijk ogende glans op je jukbeenderen dus. Over de kwaliteit van deze blush ben ik goed te spreken, hij is iets aan de poederige kant maar laat zich prima aanbrengen en blijft ook goed zitten gedurende de dag.


Zijn jullie al om? Het is een prachtig product om te hebben en voor de prijs - €4 - al helemaal! Goede kwaliteit en kleurafgave, al zijn alle kleuren wel wat aan de lichte kant voor een blush. Ik moet zeggen dat mijn collectie highlighters nog niet zo veel voorstelt dus dit is niet misplaatst! Alleen jammer dat dit product (voor zover ik weet, don't blame me if wrong ;) maar in twee kleuren verkrijgbaar is. Ach, ik kan voorlopig wel even vooruit qua blushes. Fijne dag verder!


Liefs,
Femke

3 opmerkingen: